Business support vacatures

Walters People werft voor een breed aantal business support vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. secretaresse, personal assistant, receptioniste; customer service en IT helpdesk medewerker. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze business support vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Logistiek specialist (NL, ENG & FR)

Salaris: EUR42000 - EUR55000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 16 oktober 2018

Ben jij een Logistiek Specialist en heb jij ervaring met de agriculturele sector? Kan jij het verschil van maken in een internationale handelsomgeving? Ben jij van Nederlandse orgine, en beheers jij zowel de Engelse als Franse taal vloeiend? Durf jij de uitdaging aan vanuit dit kantoor in Amsterdam?
Customer Care French/Dutch

Salaris: EUR2100 - EUR2700 per month

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 15 oktober 2018

Do you get energy from helping customers? Are you enthusiastic, customer oriented and native in french? Then you are the customer service employee we are looking for!
Sales Operation Analyst

Salaris: EUR2500 - EUR2800 per month

Locatie: Schiphol-Rijk

Datum gepost: 15 oktober 2018

Are you the Sales Operation Analyst with experience in Salesforce or other CRM tool and processes? Please read this advert!
Transport Planner

Salaris: EUR2300 - EUR2800 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 15 oktober 2018

Wil jij jouw carrière als Transport Planner voortzetten binnen een international gevestigd in de omgeving van Amsterdam? Heb jij ervaring in een soortgelijke functie binnen het transport van medische producten? Durf jij het aan om `s nachts hèt aanspreekpunt op het gebied van transport te zijn? Spreek jij zowel vloeiend Nederlands als Engels? Dan ben jij de Transport Planner die ik zoek!
Personal Assistant

Salaris: EUR30000 - EUR36000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 12 oktober 2018

Voor een international organisatie in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een Personal Assistant. Wil jij graag op hoog niveau ondersteunen en verantwoordelijk zijn voor een breed takenpakket? Dan is dit de functie voor jou!
Recruitment Coordinator

Salaris: Up to EUR2100 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 11 oktober 2018

Do you have at least one year of experience in an administrative role (preferably within recruitment) are you fluent in English and are you looking for a next step in your career? Than being a Recruitment Coordinator could be the job for you!
Planner

Salaris: Negotiable

Locatie: Den Bosch

Datum gepost: 11 oktober 2018

Ben jij een ambitieuze, klantgerichte planner? Heb jij een afgeronde MBO opleiding en ervaring binnen een technische omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Junior/medior Inkoper - Persoonlijke Vezorging

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 oktober 2018

Ben jij stressbestendig met een hands-on mentaliteit? Heb je een positieve en pro-actieve attitude? Ben jij ontzettend leergierig en heb je altijd de inkoop al in willen stappen? Dan ben jij de junior inkoper die wij zoeken!
Senior Inkoper - Persoonlijke Vezorging

Salaris: Negotiable

Locatie: Utrecht

Datum gepost: 11 oktober 2018

Ben jij stressbestendig met een hands-on mentaliteit? Heb je een positieve en pro-actieve attitude? Heb je hierbij minimaal 5 jaar inkoop ervaring met handelsgoederen? Spreek je hierbij ook nog eens vloeiend Engels en Nederlands? Dan ben jij de senior inkoper die wij zoeken voor de persoonelijke verzorging industrie!
Java Developer

Salaris: EUR35000 - EUR65000 per annum

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 10 oktober 2018

Zit jij goed, of kan het beter als Developer? Jij hebt inmiddels een paar jaar ervaring als (Java) Developer, en weet hoe het werkt met het aantal coderegels in combinatie met features en functionaliteit. Jij bent hard op weg om een hardcore Java Developer te worden, en zoekt nu echt de weg naar de perfecte uitdaging waar jij je de komende tijd op kan storten.