Business support vacatures

Walters People werft voor een breed aantal business support vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. secretaresse, personal assistant, receptioniste; customer service en IT helpdesk medewerker. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze business support vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Inkoper Jr.

Salaris: EUR1900 - EUR2250 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Voor onze internationale opdrachtgever in Dordrecht ben ik op zoek naar een Junior Inkoper. Heb jij een afgeronde HBO opleiding, affiniteit met de logistieke branche en werk jij graag in een team? Vind jij je eigen ontwikkeling belangrijk en wil je hier graag trainingen in? Dan ben jij de Junior Inkoper die ik zoek!
Aanbestedingsspecialist

Salaris: EUR2200 - EUR2650 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 7 december 2016

Voor een opdrachtgever in Rotterdam ben ik op zoek naar een Commerciele Aanbestedingsspecialist. Ben jij goed in commerciele teksten schrijven en koude acquisitie genereren? Dan ben jij de Commerciele Aanbestedingsspecialist die ik zoek!
Customer Service medewerker (multiligual)

Salaris: EUR2100 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 december 2016

Spreek jij vloeiend Spaans, Duits, Frans of een andere taal naast vloeiend Engels en Nederlands? Ben jij op zoek naar een baan als Customer Service Medewerker? Ben jij organisatorisch en communicatief sterk en beschik je over een service- en klantgerichte instelling? Beschik je over MBO+ werk en denk niveau? Dan ben jij de Customer Service medewerker die ik zoek!
Customer Service medewerker

Salaris: EUR2100 - EUR2500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 5 december 2016

Spreek jij vloeiend Duits, Engels en Nederlands, en ben jij op zoek naar een baan als Customer Service Medewerker? Ben jij organisatorisch en communicatief sterk en beschik je over een service- en klantgerichte instelling? Beschik je over MBO+ werk en denk niveau? Dan ben jij de Customer Service Medewerker die ik zoek!
Inkoper en Productie voorbereiding / Planner

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 5 december 2016

Voor een internationale klant in Den Haag ben ik op zoek naar een Inkoper en Productie Voorbereiding / Planner met minimaal 2 jaar ervaring in een productie industrie. Spreek jij vloeiend Engels, ben jij accuraat, assertief en ga jij gedetailleerd aan het werk? Heb jij ervaring met MRP of Exact Globe ERP? Dan ben jij de Inkoper en Productie Voorbereiding / Planner die ik zoek!
Allround Expediteur

Salaris: EUR2200 - EUR2800 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 2 december 2016

Ben jij opzoek naar nieuwe uitdaging en heb jij minimaal 3 jaar ervaring als expediteur? Ben jij Service- en klantgericht, accuraat, enthousiast? Houd jij van een no-nonsense cultuur en heb je geen 9-5 mentaliteit? Dan ben jij de Allround Expediteur waar ik naar opzoek ben!
Management Assistant

Salaris: EUR1800 - EUR2100 per month

Locatie: Eindhoven

Datum gepost: 2 december 2016

Ben jij een organisatorisch talent en voel je je thuis in een dynamische werkomgeving? Heb je een proactieve werkhouding en ben je goed in prioriteiten stellen? Dan zijn wij per direct op zoek naar jou! Robert Walters is een beursgenoteerde multinational met vestigingen wereldwijd. Wij zijn een innovatieve recruitment partner op het gebied van werving & selectie en interimmanagement. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende (inter)nationale spelers uit het bedrijfsleven en de financiƫle dienstverlening. Als Junior Management Assistant (MA) ben jij de spin in het recruitment web voor het Finance Division Team. De consultant is weliswaar de eindverantwoordelijke (voor het gehele proces van werven en selecteren van personeel voor onze klanten) maar jij als Junior MA speelt een belangrijke rol in dit proces. Het doel van de functie is ervoor zorgdragen dat de Consultant zo effectief mogelijk kan werken (doordat jij als Junior MA diverse administratieve werkzaamheden verricht) en hierdoor dus een hogere omzet kan genereren.
HR Adviseur Frankrijk

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 december 2016

Ben jij een energieke HR adviseur met een hands on mentaliteit? Heb jij minimaal drie jaar ervaring als HR adviseur in een internationale organisatie en spreek je vloeiend Frans? Dan zijn wij opzoek naar jou!
Technical Buyer / Planner

Salaris: EUR2500 - EUR3000 per month

Locatie: Den Haag

Datum gepost: 1 december 2016

Voor een internationale klant in Den Haag ben ik op zoek naar een Technische inkoper / planner met minimaal 2 jaar ervaring in een productie industrie. Spreek jij vloeiend Engels, ben jij accuraat, assertief en ga jij gedetailleerd aan het werk? Heb jij ervaring met MRP of Exact Globe ERP? Dan ben jij de technische inkoper / planner die ik zoek!
Inkoop Assistent

Salaris: EUR2000 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 1 december 2016

Ben jij commercieel, zelfstandig en proactief? Heb jij werkervaring als inkoop assistent en opzoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!