Business support vacatures

Walters People werft voor een breed aantal business support vacatures in de regio's Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Bekijk vacatures voor o.a. secretaresse, personal assistant, receptioniste; customer service en IT helpdesk medewerker. Onze gespecialiseerde consultants komen graag met jou in contact om je carrièremogelijkheden te bespreken en je te helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Bekijk onze business support vacatures hieronder:

Zoekresultaten

Online Advertising Specialist

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Netherlands

Datum gepost: 17 januari 2019

Heb jij een afgeronde HBO opleiding in de richting van Marketing, ervaring met werken in SEA en werk jij graag binnen een internationaal merk? Ben je tenminste 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Online Advertising Specialist die ik zoek!
Sales Operator

Salaris: EUR3000 - EUR3500 per month

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 22 februari 2019

Voel jij je helemaal thuis in een dynamische, internationale omgeving? Ben jij een klantgerichte Sales Operator, ondernemend en kun je goed presteren onder druk? Spreek je naast Nederlands ook vloeiend Engels en bij voorkeur nog een derde vreemde taal? Dan ben jij de Sales Operator die ik zoek! Voor een internationaal concern zoek ik een Sales Operator waarbij je samen met je collega’s van de buitendienst verantwoordelijk bent voor het verlenen van de beste service aan je klanten.
Office Manager

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 22 februari 2019

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging in je carrière? Ben je organisatorisch sterk en flexibel? Ben jij een probleemoplosser en kun je snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar een Office Manager zoals jij!
Receptioniste

Salaris: EUR1800 - EUR2000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 februari 2019

Ben jij representatief en servicegericht? Sta jij stevig in je schoenen en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een internationale organisatie? Lees dan snel verder!
Junior Brandmanager

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 21 februari 2019

Ben jij minimaal HBO afgestudeerd in de richting van Commerciële Economie, Business Administration of Marketing en werk jij graag binnen een internationaal retail bedrijf? Wil jij meedenken met het opzetten van een nieuwe marketingcampagne die landelijk uitgerold gaan worden? Ben jij tenminste voor 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Junior Brandmanager die ik zoek!
Junior Salesmanager

Salaris: EUR2200 - EUR2500 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Ben jij minimaal HBO afgestudeerd in de richting van Commerciele Economie, Business Administration of Marketing en werk jij graag binnen een toonaangevend retail bedrijf? Zij willen verder investeren in sales voor de uitbreiding van het salesteam in Nederland. Als Junior Salesmanager ben jij betrokken bij het binnenhalen van nieuwe klanten, maar ook voor het beheren van bestaand klantcontact. Hier werk je samen in een hecht team met de Senior manager en de Marketing manager. Ben jij tenminste 40 uur per week beschikbaar? Dan ben jij de Junior Salesmanager die ik zoek!
International Sales Manager

Salaris: EUR2200 - EUR3000 per month

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 20 februari 2019

Weet jij als International Sales Manager je klant altijd ergens van te overtuigen? Kun je netwerken als de beste en voel jij precies aan waar je doelgroep behoefte aan heeft? Ben jij op je best als je lekker onderweg bent en is flexibel werken wat jou scherp houdt? Dan ben jij de International Sales Manager die we zoeken!
Financieel HBO starter

Salaris: Negotiable

Locatie: Amsterdam

Datum gepost: 18 februari 2019

Ben jij een ambitieuze HBO starter met een financiële achtergrond en ben je op zoek naar een leerzame baan bij toonaangevende bedrijven met een mooi startsalaris? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Sales Support (HBO Starter)

Salaris: Negotiable

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 februari 2019

Voel jij je helemaal thuis in een dynamische, internationale omgeving? Ben jij een klantgerichte Sales Support (HBO Starter), ondernemend en kun je goed presteren onder druk? Spreek je naast Nederlands ook vloeiend Engels en bij voorkeur nog een derde vreemde taal? Dan ben jij de Sales Support (HBO Starter) die ik zoek! Laat snel wat voor je horen en wie weet ben jij de Sales Support (HBO Starter) die wij zoeken!
Customer Service Logistiek

Salaris: EUR2700 - EUR2900 per annum

Locatie: Rotterdam

Datum gepost: 15 februari 2019

Binnen de functie Customer Service Logistiek ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van wereldwijde zendingen van de producten. Ben jij klaar voor de eerste stap in jouw carrière als Customer Service Logistiek? Reageer dan snel! Als Customer Service Logistiek ben jij het eerste aanspreekpunt voor klanten en schakel jij met interne afdelingen. Jij bent enthousiast, hebt een open houding en bent commercieel ingesteld. Daarnaast kun je luisteren en weet je precies wat de klantbehoefte is.