Business support vacatures

Het Walters People business support team is gespecialiseerd in de bemiddeling voor tijdelijke en tijdelijke naar vaste functies in management support, logistics, supply chain, sales support, IT helpdesk en customer service. 

Onze consultants zijn specialisten in hun werkgebied en hebben specifieke markt- en branchekennis van de posities waarin zij bemiddelen.  Bij Walters People hechten wij veel waarde aan het opbouwen van duurzame relaties met zowel onze klanten als onze kandidaten. Wij doen dit door het onderhouden van persoonlijk contact en door altijd eerlijk te zijn over de mogelijkheden die Walters People kan bieden. 

Hiernaast vind je een selectie van business support rollen waarvoor wij bemiddelen, met een directe link naar de huidige vacatures.

Onze aanpak

Onze business support recruitment specialisten richten zich op het bemiddelen van kandidaten  voor een scala aan ondersteunende functies op verschillende niveaus.

Een combinatie van persoonlijk advies, professionele begeleiding en marktkennis staat centraal binnen onze dienstverlening. Walters People heeft kantoren in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam. In elk kantoor hebben wij een toegewijd team van consultants, ieder van hen met brede recruitmentervaring.

Contact:
Melissa Rutjes
E:  netherlands@walterspeople.nl
T:  (0)20 7969 040

Uitgelichte vacatures

Volg ons

Personal assistant vacatures 

Read more »

Logistiek coördinator vacatures 

Read more »

Customer service vacatures 

Read more »